Rovatok

Friss topikok

  • A Guszti: Komolyan Zseni,ennyi írni, a "Semmiről"...ehhez sokat kell inni.Vagy épp,hogy nem...na mind1,ezen ... (2010.07.13. 21:09)
  • A Guszti: Zseni,Zseni,Zseni...nem győzöm hangoztatni,hogy te ebben a legjobb vagy.It tényleg kiérdemled a Me... (2010.03.15. 17:06) Platón se panaszkodjon, ha kinevelt egy Arisztotelészt
  • Hintamester: Mondjuk egész éjjel nehéz is, bár láttalak én már reggel nagyon fáradtan.... (2010.02.07. 20:18) Apám beszólt
  • Zseni: Annyival igen mélyen tisztelt Hinta, hogy jelenlegi, írás alatt lévő, -azaz, még több idióta monda... (2009.06.16. 22:45) magáncélú kérésre
  • Hanc: Remélem tudod, hogy alapvetően egy bomlott elme vagy!!:):) (2008.10.18. 11:37) Alternatív nyaralás vol.2
  • Hinta: ".....és élvezik a hibrid hajtást az Appenini félszigetig...." Rendben. Akkor most megy Zsenimeste... (2008.08.13. 20:33) Nyaralási alternatíva
  • Guszti: Zseni...nem győzöm hangsúlyozni a műfajhoz való tehetséged...de a minap történteket, nem múlja sem... (2008.07.15. 19:16) előre nem látható teendők elvégzése
  • Guszti: Zseni...te ebben a kategóriában utánozhatatlan vagy.Az élet igazságait írod le, nincs benne semmi ... (2008.06.26. 18:48) kedd, amikor a fiatalok kapják be
  • Hinta: Nem szervezunk valami mediahekket ?! Fenykepeztessuk le magunkat mindannyian Varhidi Peterrel, min... (2008.04.11. 21:40)
  • Misimanó: Az utolsó bekezdés annyira igaz és jellemző... Mondhatni szívemből szóltál :D (2008.04.08. 20:41)
  • csiró géza: Harmadik éve hardcore-böjtölök. Nem bigott vallási megfontolásból, csak úgy. Egyébként az Úrral jó... (2008.03.17. 21:20)
  • borz: Sztem ocsmány és gusztustalan módon és stílusban írsz. Pedig azt mondták érdemes megnézni ezt a sz... (2008.02.24. 17:24) beugró
  • Shepherd: Az lehetetlen, hogy nincs itt egy kép..... egyrészt tartunk ott a vizuális kultúrával, hogy megmut... (2008.02.03. 07:16) AZ
  • Rékamester: Monnyonle! (2008.01.18. 21:29) Akkor hajrá

Tag feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Albertirsa 2010

2010.07.20. 22:06 Zseni

Na ezt most Guszti kérte. De amugy is meglett volna. Nem, nem a szifiliszemről beszélek. Hanem az idei Albertirsa beszámolóról. Na, akkor lökjük alátok a sztorit.
Valahol ott indult, hogy Atával (idén hadd ne használjak fedő neveket, aki nem meri felvállani magát, az alapvetően nem jöhet Irsára) és Gusztival levonatozunk. Meg is történt  3-4 fejenkénti doboz sör kiséretében, de csak azért, hogy ki ne száradjunk. Aztán kiderült, hogy mi előbb értünk oda, mint bárki más, aki kocsikkal jöttek. Egyik német, 4 karikás, és egyik tipusát Győrbe is gyártják. Nem, nem a győri keksz.
Szal átteleportáltuk magunkat a kerítésen (csakhogy Zoli meg ne tudja az igazságot, amit úgy is tud), és a teraszra manifesztáltuk magunkat. Eldumálgattunk férfiasan.
Na most ez nem azt teszi, hogy: autók, pénz, nő. Sajnos akik abban a hitben élnek, hogy Cosmopolitan, FHM, Playboy, Marie Claire stb-ből megismerhető a férfi gondolkodás módja, az legalább annyira felszínes, mint maguk az újságok. Szó volt egzisztenciáról, politikáról, tanulásról, családról, munkáról és egyéb olyan dolgokról ami egy külső szemlélőnek vagy unalmas, vagy mi nem merjük azt leírni, mert azért nekünk is legyen egy kis titkunk.
Szal elvoltunk. Aztán szépen lassan leértek Árpi, Jani, Bálint, Enci, Zoli, Máté. Meglepetés bulit csaptunk volna Bálint születésnapjára, de valami másba torkollot. Torokról jut eszembe, gondolom erről Bálint és Enci többet tudna mesélni.
El voltunk egy hétig, mint anyám meggybefőttje a hűtőbe ami csak azért nem fogyott el, mert gyümölcsből lehet valami egészen mást is főzni. Manapság már legálisan. Főztünk, mosogattunk, ettünk, ittunk, dumáltunk, Monopolyztunk, kártyáztunk. Ügye hogy a leglényegesebb dolgról amiért lementünk, hogy eltereltem a figyelmet, mi?
Hát tényleg nem azért, hogy egész héten a Ceglédi fürdőbe legyünk, de voltunk ott is, és idén is bemutatkoztunk a medence felügyelőknek. Volt akiknek a jobbik oldalunkat mutattuk, hogy Vona Gábort ne említsem.
Lényegesebb poénokat le sem írom, mert a legtöbb olyan mint a gruppen sex. Helyben kell átélni, később elmesélve nem annyira érdekes, főleg nem az ott lévőknek.
Szamóca nem tigris.
Idén sokan hiányolták a régi ZséCsét, aminek a vége, az lett, hogy utolsó este odakozmáltam a (gulyáslevesen kívül) társaságnak, hogy velem ne baszakodjanak. Tudom én azt amit tavaly, csak mindenkinek jobb, ha nem hívjuk vissza egy play offra.
Azért második este Zoli csak behívta a 3 kutyájukból 2-t a már alvó ZséCsére, és féligébren lévő Mátéra.: Suzy.......... Suzy!!! (és Suzy ott nyáladzott a bal bokámnál)
 Hope...... hope............... hope............... Ha-hope!!! (Hope okosan nem hallgatott a gazdira)
Jövünk haza a ceglédi strandról az Audiban, (aminek szlovák rendszáma volt -  csók Svatopluknak), Árpi, Zoli, Máté és jómagam. Irsán közúti igazoltatás. Gondolta a biztos úr, hogy biztos ( szar szóviccek is előkerülnek egyszer) valami gebasz lesz itt, 4 20on éves egy olyan kocsiba ami az ő 10 évi keresete.
-Köszön: Jó estét!
-Árpi vissza: Jó estét! - rendőr arca kissé meglepődött, hogy magyarul szólnak ki a kocsiból, de sebaj. Nézi a papírokat. Nem nagyon bírták összerakni, hogy mit keresünk ott egy szlovák rendszámmal, magyarok, Irsán, miközben Árpi Budán tanul és egy ötödik városban lakik. Semmi sem egyezett.
-Kérdezősködés: Mi járatban?
 -válasz: Cegléden csobbantunk, és jöttünk haza, barátomnak itt vam nyaralója, és egy kicsit kikapcsolódunk (mint ZséCsé egy üveg tequila után).
- Ki a barátja?
- Itt ül mellettem.( direkt nem mondja a nevét, mert Zoli apja megkért mindenkit, hogy viselkedjen, mert Irsán komoly tervei vannak a jövőben - Zoli köszön-)
- Nem találkoztunk már valahol? / Hátul Mátéval egymás térdeit verdestük - mondjuk ő inkább simogatta, a kis homár - a nevetéstől./ Aki nem érti, az olvassa vissza a tavalyi Irsát, és célzok arra, mikor kijött csendháborításért a rendőr. Rendőr kicsit elmosolyogta magát.
- Azt az ösztöndíjból tellik szlovák renszámra?
- Rokon kölcsön adta a nyárra a kocsit, neki nem kell.
- A vizsgaszezonra mi, he? / Wazzeg, vizsgaszezonba ki se látunk az asztal mögül, ami utánna van, a nyári szünetre teeeeeee. De igazából Árpinak majdhogynem állandó kocsija./
- Valahogy úgy.
- Viszlát.
És már D-be is volt a kocsi.

A blog meg the endbe.



 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsenimester.blog.hu/api/trackback/id/tr212164717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása